Du spør, vi svarer!

Søk i artikler

Hvordan fungerer odds hos live betting?

Teknologi har blitt et verktøy som alle bruker daglig. Det har vært med på å endre daglige rutiner og gjort verden mye mindre, samtidig som den også har blitt større og vi konstant har tilgang til informasjon og underholdning. Tidligere var tipping kun for dem som virkelig var interessert i sport, men live betting har blitt et digitalt verktøy for dem som liker å tippe. Så hvordan fungerer egentlig odds hos live betting?

Er det egentlig bedre odds?

Noe live betting har klart som vanlig odds ikke tidligere kunne utføre er å endre oddsen mens kampen foregår. Dette er et godt eksempel på hvor underholdning og teknologi møtes for å skape en interaktiv fotballkamp hvor du ikke trenger ta noen risiko før du har en god følelse. Selv om mange omtaler live odds som bedre odds enn klassisk odds, er det derimot fakta at det egentlig ikke er bedre, bare annerledes. Med riktig kunnskap og analyse kan nemlig også typiske bookmakere hvor du forhåndstipper levere gode odds om de er gode til det de gjør. Derimot er kanskje live odds enklere for fotballentusiaster, i tillegg til at det ofte innebærer mindre risiko.

Flere muligheter, generelt større odds

Med live betting vil du ha mange flere muligheter. Oddsen vil endre seg frem til avspark og mens kampen foregår. Grunnen til at det har blitt en trend hos de som liker å tippe er at det ofte innebærer mindre risiko enn vanlig tipping. Dette er fordi live betting og live odds kommer med variasjoner mens kampen foregår, og gir deg som tilskuer muligheten til å kun tippe når du føler deg sikker på at det går gjennom.

Noe av det fotballelskere tipper mest på under en fotballkamp med live betting er neste mål, antall hjørnespark og selvsagt totalt antall mål til slutt. Live betting har gjort det enklere for selv dem uten mye kunnskaper å bli med. Tidligere kunne man selvsagt også tippe i vildens sky før en kamp, men det var veldig greit å ha forkunnskaper for å kunne ha en viss pekepinne. Derimot er det nå mulig å analysere hver kamp mens den foregår for å kanskje ha større vinnersjanse.

Forstå live odds med live betting

Siden live betting foregår på direkten og bookmakeren kontinuerlig oppdaterer oddsen, vil live odds endre seg mens kampen eller turneringen er i gang. Om du for eksempel følger med på en fotballkamp og ser at det ene laget presser seg oppover er det mulig å tippe på hvem som skårer neste mål med god sannsynlighet. Live odds kan hele tiden endre seg, og nettopp derfor blir det en interaktiv opplevelse.

Om du tidligere har tippet med forhåndsutfylte tippekuponger vil du fort merke at live odds er annerledes. Når et lag skårer eller andre ting skjer i kampen, vil live odds hele tiden endre seg. I tillegg kommer også live betting med flere muligheter til å trekke seg eller avslutte et spill underveis i kampen. Før du starter med live betting kan det være lurt å undersøke de ulike mulighetene hos ulike bettingselskaper og nettcasino før kampen settes i gang.

Er live betting trygt?

Siden man ikke trenger å tippe før kampen starter men heller kan se an hva man ønsker å tippe på underveis sier mange at live betting innebærer mindre risiko enn ordninære tippekuponger. I tillegg er det mulig å sette opp et forhåndsbestemt beløp man godtar som seier. Si at man ønsker å vinne 500 kroner. Da vil spillet automatisk avsluttes når beløpet er opptjent. Tipping har kommet langt sammen med teknologi, og det er nå mange flere muligheter om man ønsker å tippe.

Copyrighted content. All Rights Reserved.