Du spør, vi svarer!

Søk i artikler

Disse sportsgrenene bør du prøve om du ønsker å gå ned i vekt

Om du ønsker å gå ned i vekt fins det en rekke ulike sportsgrener du kan prøve deg på som vil hjelpe deg med å gå ned. Det fine er også at siden det er så mange forskjellige aktiviteter å velge mellom er man nesten garantert å finne en sport man synes er gøy.

For mange er det også like gøy å se på at andre spiller som det er å spille sporten selv. Når man selv ikke er aktiv kan det derfor være god underholdning å se kamper på TV eller strømme online. En annen ting som gjør det ekstra spennende å se på kamper og sport er dersom man i tillegg liker oddstipping. Hos https://no.unibet.com/betting kan du finne alle dine favoritt-sportsgrener hvor du kan tippe på hvem som kommer til å vinne neste kamp.

Lagsport for ekstra motivasjon

Synes du det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe over lengre tid kan det å bli med i en lagsport være et godt valg. Spiller man på et lag vil man fort danne et kameratskap og en lagånd som ofte hjelper deg å holde motivasjonen vedlike. Når man er sammen om noe og man vet man er avhengig av at alle spillere gjør sitt beste vil dette kunne hjelpe deg å gi en ekstra innsats under treningen. Jo hardere du trener jo mer vil du også gå ned i vekt. Gode eksempler på lagsporter hvor du vil kunne gå ned raskt i vekt som følge av det høye aktivitetsnivået som kreves, er blant annet fotball, innebandy, rugby og håndball.

Sportsgrener for de som foretrekker å konkurrere mot seg selv

Det er ikke alle som er like glad i lagsport og det er mange som foretrekker å kun være avhengig av seg selv og egen innsats. Et godt eksempel på dette er blant annet løpsøvelsene innenfor friidrett – hekk, sprint, mellomdistanse og langdistanse løping. Det sier seg selv at all løpingen som kreves for å delta i disse øvelsene vil hjelpe deg å gå ned i vekt fra all forbrenningen.

En annen gren hvor man kan ha det morsomt samtidig som man går ned i vekt er kampsport. Her fins det også et bredt utvalg av forskjellige typer kampsport å velge mellom, enten man liker tradisjonell boksing, taekwondo eller kickboksing. Eksplosiviteten i sporten kombinert med utholdenhet, fleksibilitet og hurtige bevegelser vil her hjelpe deg å bli både sterk og få en utrolig kondisjon på kort tid.

For de mer kreative

Selv om man gjerne først tenker på løping eller fotball når man tenker på sport, er også dansing en idrett som man kan drive med for å gå ned i vekt. Mange dansere trener utrolig mye og er i konstant bevegelse under treningen, noe som også fører til at man forbrenner kalorier og bygger styrke. Dans er i tillegg en morsom aktivitet og dersom du synes andre sportsgrener virker kjedelige og uinteressante kan dans være det perfekte alternativet.

Copyrighted content. All Rights Reserved.